13.02.2013.

ПОДЕЛИТЕ ОВУ СТРАНУ:

Почиње одржавање серије трибина у организацији проф. Ане Илић и ученика „Из девете у свет“. Прва трибина одржаће се у четвртак, 14. фебруара

Почиње одржавање серије трибина у организацији проф. Ане Илић и ученика „Из девете у свет“. Прва трибина одржаће се у четвртак, 14. фебруара 2013. године у 13:15 у свечаној сали гимназије. Сваког месеца организоваће се дружења са успешним бившим ученицима школе. Имаћете прилику да се са њима упознате, присуствујете интервјуима и чујете њихова искуства. Прва гошћа је Јована Миљановић, која је захваљујући свом таленту, карактеру и упорности упознала многе светске центре уметности културе и маркетинга, којим се тренутно бави.

Занимљиво/Актуелно

Те, 1961/62. школске године гимназија је примила у радни однос 4 а наредне године још 17 наставника. У први разред је уписала 186 ученика и разврстала их у 6 одељења, већ следеће школске године уписала је у први и други разред 456 ученика. Исте школске године гимназија је отворила и трећи разред, једно одељење друштвено-језичког и два одељења природно-математичког смера, уписавши 81 ученика.

© Девета гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.