13.03.2013.

ПОДЕЛИТЕ ОВУ СТРАНУ:

Трибина „Сјај наше медаље“ одржаће се у четвртак, 14.03.2013. године са почетком у 13:15 у свечаној сали гимназије. Овог месеца је гост наша драга Ивана Максимовић

Трибина „Сјај наше медаље“ одржаће се у четвртак, 14.03.2013. године са почетком у 13:15 у свечаној сали гимназије. Овог месеца је гост наша драга Ивана Максимовић, девојка која је привукла пажњу освајањем сребрне медаље у стрељаштву на Олимпијским играма, а тa медаља је уједно била и 100. за нашу земљу. Без обзира на то, ми желимо да упознате Ивану као бившу гимназијалку која је тежила да оствари своје снове. Позивамо Вас да нам се придружите!

Након успешно одржане прве Трибине,наша мала секција наставња са радом. Ова Трибина, али и свака наредна, пружа вам прилиику да од бивших ученика наше гимназије сазнате колико је Девета имала утицај на њих, да ли им је помогла и зашто су баш њу уписали. Надамо се да ће Трибине постати традиција наше школе и да ћете се одазвати у још већем броју.

Занимљиво/Актуелно

Драмска секција учествовала је на овогодишњим Позоришним сусретима гимназија Србије, одржаним у Крагујевцу од 17.4. до 26.4.2015. Наши глумци Лука Вукшић, Мина Сладић, Мина Илић, Матеа Маћешић, Дуња Плазонић, Јулија Савић, Лазар Манић, Вук Ђурић, Василије Бјелоглав, Мирјана Ристичевић, Андријана Ожеговић, Ирена Ремовић и Тијана Чизмић, предвођени професорком Драганом Петровић, имали су прилику да одиграју своју представу у најстаријем позоришту у Србији Књажевско-српском театру.

© Девета гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.