21.03.2013.

ПОДЕЛИТЕ ОВУ СТРАНУ:

Успеси наших ученика на такмичењима

Успеси наших ученика на такмичењима:

Награде на Републичком такмичењу из математике:

Први разред:
Станковић Младен - 3. награда

Други разред:
Јовановић Никола - 3. награда
Ковачевић Петар - похвала
Радиновић Милош - похвала
Николић Ана - похвала

Трећи разред:
Ћоровић Павле - 2. награда
Томић Ивана - 3. награда
Милаковић Адриан - похвала

На Републичко такмичење из енглеског језика пласирао се Ђорђе Димитријевић IV/3 и освојио 2. место, проф. Јасмина Ковачевић.

На Републичко такмичење из немачког језика пласирао се Лучић Марко IV/2 и освојио 2. место, проф. Јелена Чолић.

На Републичко такмичење из руског језика пласирале су се Лапчевић Нина IV/3 и Стефановић Нина IV/3 и освојиле 2. место, проф. Татјана Шуковић.

На Републичко такмичење из француског језика пласирала се Родић Милица IV/3 и освојила 2. место, проф. Радисав Котлајић.

Честитамо!

Занимљиво/Актуелно

Зграда гимназије, величине 4000 м2 изграђенаје 1951. године у дворишту величине 11150 м2. У то време она је била прва школа и задуго једина гимназија у Новом Београду. У Одлуци о оснивању гимназије унесени су и њени основни задаци: „Проширити и продубити знање природних и друштвених наука и опште-техничког образовања: неговати и подстицати личне способности и склоности ученика и помагати им у избору даљег школовања и позива: доприносити даљем интелектуалном, физичком, друштвеном, моралном и естетском васпитању и усавршавању ученика ради њиховог оспособљавања за активан друштвени рад, као и за здрав и културан живот“.

© Девета гимназија - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.